PG SPORT'er aan het werk

"Beste Jos, Eerst en vooral bedankt voor de verjaardagswens! Ten tweede zou ik jou en het PG SPORT team willen bedanken want ik mag namelijk aan de slag bij Wolvenberg nv. als Brand Builder. Merci voor het afgelopen jaar en alle mooie opportuniteiten die eraan gepaard gaan! Tot binnenkort op de cross!" 

Dries De Cock, Wolvenberg
“Ik heb het hier bij RUSG enorm naar mijn zin en leer heel veel bij over het Belgische voetbal. Nog eens bedankt aan jullie voor het heel fijne PG SPORT-jaar vorig jaar! Heeft mij echt het zelfvertrouwen en de kennis aangereikt er volledig voor te gaan in de sport!”

Ines Van de Velde, Royale Union Saint-Gilloise

Lees ook het interview met Ines in VUBToday
"Stijn Francis, Frederik Derdin, Jos Verschueren bedankt voor deze leerzame en zeer interessante gastcolleges!"

Patrick Bras, Toekomstig sportmanager & Sportfanaat
"Ik wou je snel een mail sturen om je te bedanken. Ik heb gisteren een contract getekend als emerging talent scout voor 1ste ploeg van RSCA. 
Zonder PG SPORT en jouw "tips & tricks" zou dit nooit mogelijk geweest zijn. Waarvoor dank!" 

Nick Barbé, emerging talent scout voor 1ste ploeg van RSCA
"Het opmerkelijke jaar 2020 heeft mij geen windeieren gelegd. Naast tal van nieuwe vriendschappen en een uitgebreid netwerk in de sportwereld, heeft PG SPORT ervoor gezorgd dat ik meteen na het afstuderen aan de slag kon als Customer Service Agent bij Canyon Bicycles. Als fervent wielrenner en mountainbiker was dat natuurlijk om van te dromen. Bedankt Jos voor je enthousiasme en aanstekelijk optimisme! Tot op de cross!"

Louis Van dael, Customer Service Agent bij Canyon Bicycles
"Als fietsmanager werk ik aan de uitbouw van een functioneel fietsroutenetwerk met fietssnelwegen en veilige fietsverbindingen. Dankzij PG SPORT heb ik de nodige kennis om nu op het terrein het verschil te maken en mijn passie te vertalen in beleid."

Michiel Beckers
, fietsmanager Provincie Limburg
'We kopen meer en meer online en ook dat hebben ze bij PG SPORT begrepen. Het starten van een webwinkel gaat zo veel verder dan alleen de uiteindelijke verkoop. Net zoals in de sportwereld willen mensen zich verbonden voelen met jouw product. Dankzij de vele interessante lessen hierover konden met Hoods&Hoodies een leuk concept uitwerken.'

Siemen De Hertoghoodsandhoodies.com
'Dé springplank naar een job in de sport.' Zelden wist een slogan zo goed de lading te denken als bij PG SPORT. Wie de spreekwoordelijke sprong waagt, maakt zich best op voor een even onvoorspelbaar als avontuurlijk academiejaar. Want naast een leerrijk jaar vol boeiende (en soms wat minder boeiende 🙂) lessen en gastsprekers, is er het ongenaakbare 'PG SPORT On Tour'. Antwerpen, Gent, Rotterdam of Londen: PG SPORT kent net als zijn ambitieuze studenten geen grenzen.

Nick Van Honste, alumnus PG SPORT 2019-2020, Creative Social Editor Eleven Sports
“PG SPORT was voor mij de ideale springplank naar een job binnen de sportindustrie. De lessen en gastcolleges zorgden ervoor dat ik met voldoende kennis en ervaring aan de slag kon gaan. Bovendien zorgde het enthousiasme van Jos er ook steeds voor dat ik met plezier naar de lessen ging. Bedankt Jos en tot snel!”

Martijn Bijnens, Wiki Sports

PG SPORT. Hofleverancier van o.a. Golazo, RBFA, Paralympic Committee, Sportizon, Special Olympics, Vlaamse Sportfederatie, BOIC et al.

"Ik had nooit durven dromen dat ik meteen een job in de sport zou vinden. Dankzij PG SPORT heb ik deze droom werkelijkheid zien worden en ben ik onlangs gestart als PR- en Marketingverantwoordelijke bij Centrum Ronde van Vlaanderen. Door de vele praktijklessen, gastlessen, evenementen en nieuwe kennissen is het gelukt. Bedankt Jos en Thanée, bedankt PG SPORT! 'Don't limit your challenges, challenge your limits'".

Noortje Dhaenens
“PG SPORT was voor mij zonder twijfel het mooiste jaar uit mijn studentenleven. Fijn om zien dat PG SPORT na al die jaren staat als een huis. Mij heeft het in ieder geval veel bijgebracht en aangespoord om te blijven zoeken naar die droomjob in de sportwereld, en met succes! Na enkele jaren als Sales in de IT-sector ben ik in 2018 begonnen bij Canyon Bicycles Belgium als Marketing Coordinator. Beste beslissing die ik ooit nam!

Niki De Keuster, Marketing Coordinator Canyon
"Jos, ik ben altijd graag naar de lessen gekomen en zeer gecharmeerd door en veel respect voor je niet-aflatend enthousiasme en aanstekelijke drive. Met plezier maak ik tijd voor een gastles rond de voorbereidingen voor het WK 2021".

Carl VansteenkisteGeneral Manager Peloton
"This University Postgraduate Degree combines commercial-economic knowledge with great insights in sports. With a lot of hands-on assignments and various groupworks, it positively broadened my horizon. I graduated with distinction."

Nelis Van den Nest, Sportpromotor bij sport- en jeugddienst Stad Lokeren
“I’m very grateful for the chances I’ve been given, therefor I want to thank Jos Verschueren and all my co students for the amazing year, I also want to thank Isabel Torrecillas Jimenez for helping me organising my staying and my Spanish classes. Last but not least I want to thank Brandon Páramo for the great internship experience and for organising interesting round-tables with the staff members.”

Fabrizio Gallozza, PG SPORT 2019-2020
"Dank aan Jos Verschueren en alle fantastische mensen die ik daar heb leren kennen heb ik toch eens op het balkon van het stadshuis van Brussel kunnen staan om de Postgraduaat Sportmanagement VUB te vieren." 

Ewoud Lambrecht, PG SPORT 2019-2020
“Nogmaals dank voor deze prachtige opleiding. Enkele dromen zijn tijdens deze opleiding in vervulling gegaan. Op naar een mooie carrière in de sportwereld! Ik hoop met m'n volle hart dat ik op 1 of andere manier sterk betrokken kan blijven met PG SPORT, topopleiding!”

Tom Daniels, Sports-Funding
“Tijdens de opleiding PG SPORT een éénmanszaak uitbouwen, gaf me de gelegenheid om nieuw opgedane inzichten meteen in de praktijk uit te testen. Deze eerste ervaringen in het werkveld waren voor mezelf de perfecte leerschool op weg naar een droomjob in de sport.”

Siebe Derdelinckx, SportHouse Group
“Beste Jos, Ik wil je hartelijk danken voor het leuke jaar en de mooie kansen die je mij hebt gegeven!”

Wannes De Clercq, Sportoase
“I work at SAP now as Senior Account Manager for Sport and Entertainment in Central and Eastern Europe. It goes without saying that I wouldn’t have been here without PG SPORT... ”

Adrian BeiuSAP
“Dankzij PG SPORT heb ik mijn droom werkelijkheid zien worden: ik kon meteen aan de slag bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak bracht PG SPORT me veel bij. De lessen zijn erg praktijkgericht en voorzien van alle kennis en ervaring nodig om te kunnen slagen in sportmanagement. Ook de uitstappen naar diverse sportevenementen en congressen zijn leuke en leerzame ervaringen.”

Job GullikersKNVB
“Enkele weken geleden solliciteerde ik voor een vacature bij BoardX. Gisteren kwam ik te weten dat ik de functie heb gekregen en in oktober mag starten op de office te Leuven. Dankzij PG SPORT heb ik veel bijgeleerd en kunnen toepassen tijdens mijn voorbereidingen en sollicitatiegesprek. Dus bij deze bedankt voor het afgelopen jaar.”

Jolien Gobienboardx
“Zoals Jolien Gobien je al vertelde hebben we sinds kort allebei een job bij boardx. Graag wil ik je nog bedanken voor de fantastische opleiding van afgelopen jaar, zonder PG SPORT had ik hier niet gestaan.”

Yannick Luypaert, boardx

“Beste Jos, mijn stage is bijna afgelopen bij Club Brugge. Ik wacht enkel nog op feedback op mijn eindrapport van de marktstudie en moet nadien nog presenteren wanneer het voor hen past. Ik wil je nog eens heel erg bedanken, enerzijds voor de opleiding vorig jaar en anderzijds om tijd vrijgemaakt te hebben met betrekking tot mijn stage-opdracht!”

Pieter Moons, PG SPORT 2018-2019
“Na een resem sollicitatiegesprekken heb ik de job gekregen van Marketing Coordinator bij Unibet. Weeral gaf PG SPORT mij een serieuze voorsprong bij de selecties die puur op basis van je CV gebeuren.”

Tom Buttiens, Unibet
"Zonder jullie en PG SPORT was ik waarschijnlijk nooit uit mijn comfortzone gegaan en dus nooit in een voetbalclub terecht gekomen. ( Merci Jos 😊 ) Voor mijn vakantie had RSCA me voorgesteld om als support voor de B2B te komen werken en als ik terugkwam mocht ik mijn contract gaan tekenen. Ik werk dus nu als B2B Support voor de verschillende departementen: sponsoring, sales & communicatie. Ideaal voor mij.”

Camille Gasparon, B2B Support Officer Royal Sporting Club Anderlecht
"De opleiding in Barcelona sloot mooi aan op PG SPORT en bood daarna een -voor mij- mooie extra laag recht- en contractbijscholing. De PG SPORT-colleges over trainingscompensaties, solidariteitsmechanismen en de lessen van Hans Vandeweghe zijn een goede basis om niet helemaal te verdwalen in het bos van regels en rechtsartikelen. Door de samenwerking met FC Barcelona leverde dat best mooie inzichten op. En uiteraard kwam de basis Sport-Spaans hier ook goed van pas. Vandaag vallen alle puzzelstukken samen in mijn baan bij de Pro League."

Louis Demeyere, PG SPORT 2017-2018
"PG SPORT heeft mij doen inzien dat mijn passie voor sport veel verder gaat dan het dagelijks uitpluizen van de sportkatern in de krant. Alle docenten en Jos in het bijzonder zorgden ervoor dat ik voor het eerst in mijn leven een duidelijke toekomstvisie had: iets betekenen in de sportwereld. Of ik daarin zal slagen, is vooralsnog een open vraag, maar de kennis, kunde en kennissen uit mijn PG SPORT-jaar hebben me op weg gezet en zullen ongetwijfeld nog vaak zorgen voor dat kleine, maar oh zo belangrijke streepje voor."

Bram De Bock, Beleidsmedewerker VLP sinds oktober 2018
"Wat een fantastisch jaar vol mooie momenten. Mede dankzij PG SPORT heb ik mijn eerste job gevonden als Sponsoring Assistant bij Special Olympics Belgium. Een ontzettend warme organisatie die taboes rond mensen met een verstandelijke beperking wil breken. Want ook zij hebben evenveel recht om hun Olympische droom te kunnen waarmaken."

Michaël Michiels, Sponsoring Assistant Special Olympics Belgium 
“Investeren in je persoonlijke ontwikkeling zeggen ze wel eens. Daarom koos ik om na de bacheloropleiding Sport en Bewegen aan Howest me een jaar verder te ontwikkelen. Als sportverslaafde is PG SPORT een logische keuze. Tijdens de (gast)lessen, uitstappen en leestafelmomenten heb ik mezelf kunnen verder ontwikkelen in sport & people management, sportmanagement, sportmarketing en -communicatie. Wat ervoor gezorgd heeft dat mijn (sport)rugzak groter is geworden. Met als gevolg dat ik me als jonge wolf klaar voelde voor het werkveld.”

Maxim Vannieuwenhuyze, Projectleider naschoolse sport Kortrijk
"Ik ben sinds kort aan de slag binnen in het CENTRUM RONDE VAN VLAANDEREN (CRVV) in Oudenaarde. Ik heb veel te danken aan m’n internationale ervaringen en verschillende opleidingen waaronder dus zeker ook de lessen en projecten binnen PG SPORT. De aanzet was namelijk op het communicatie-event met PG SPORT in Gent waar ik de CEO van Cycling Vlaanderen ontmoet heb en zo ben ik doorgestuurd geweest naar mijn huidige baas. PG SPORT zet dus heel veel in gang. Nogmaals bedankt voor alles. Keep up the good work and let’s keep in touch!"

Sander Thorrez, Centrum Ronde Van Vlaanderen - Oudenaarde
"Mede dankzij de opleiding PG SPORT heb ik mijn zaak kunnen uitbouwen tot wat ze nu is. Volgend jaar komen zelfs 2 personeelsleden in dienst!"

Vincent Deleenheer, M&V Sportevents
"Jos, ik wil jullie nog even bedanken voor het interessante PG SPORT-jaar vorig jaar. Was een superleuke boost voor onze nieuwe uitdaging. Gisteren onze 1ste transfer afgerond. Bedankt!”

Bram Slaets, voetbalmakelaar Panna
"De opleiding PG SPORT zal mij levenslang na aan het hart blijven liggen. Dus alle mogelijke samenwerkingen doe ik met veel plezier en met nog meer passie!"

Frederik Derdin, Sports Tech Consultant
“Bedankt voor het zeer interessante en toffe jaar. Mijn enige spijt is dat ik mij niet eerder (onmiddellijk na mijn master?) heb ingeschreven voor PG SPORT! Uit het leuke jaar is ook resultaat gekomen! Vanaf 1 augustus start ik bij de Vlaamse Sportfederatie als projectcoördinator Shared Services. De komende 3 jaar zal ik (kleinere) Sportfederaties meer en efficiënter laten samenwerken. Een ideale gelegenheid om contacten te leggen!”

Jérémie Deroo, Vlaamse Sportfederatie
“Ik heb kinesitherapie & revalidatiewetenschappen gestudeerd aan de VUB (master sportkinesitherapie). Het Postgraduaat Sportmanagement vormt hierop een perfecte aanvulling. De vakken die in PG SPORT behandeld worden geven mij het gevoel dat ik zeker een job in de sportwereld zal kunnen starten. Bedrijven zijn momenteel ook meer gericht op ervaringen en kwaliteiten dan op de specifieke naam van het diploma. Ik denk daarom dat je met een diploma revalidatiewetenschappen, zeker indien aangevuld met PG SPORT, eender waar terecht kan”.

Kari Descheemaeker, VUB alumna kinesitherapie (2019) en PG SPORT (2020)
“Ik wil je graag bedanken voor het leerrijke academiejaar en zeker ook voor de facultatieve stages. In juni 2019 deed ik stage bij OH Leuven en in juli 2019 bij de KBVB. Hierdoor kon ik in augustus vakantiewerk doen bij OHL en vervolgens aangenomen worden full time tot eind oktober. Vandaag, woensdag 30 oktober, ben ik 2 contracten gaan ondertekenen, een bij OHL en het andere bij de… KBVB. Beide jobs aan 50% en dat allemaal dankzij de stages. Hier zie je nog maar eens het bewijs hoe belangrijk deze facultatieve stages zijn. Nogmaals dank en als ik je zie eten we samen pizza en natuurlijk altijd welkom op een wedstrijd van OHL!”

Jonas Van Dyck
"Werken voor de KBVB binnen het Department ‘Women’s Football’ en wat ik hiermee kan doen en betekenen voor het enorm groeiende vrouwenvoetbal vind ik top! Voor mij een droomjob. Ook de afgelegde weg om hiertoe te komen zou ik volledig op dezelfde manier doen mocht ik mogen herbeginnen. PG SPORT heeft mij hier zeker in geholpen door mijn inzicht in sport in het algemeen maar ook in zijn specifieke facetten flink breder te maken! Naast een job die ik heel graag doe ben ik sinds 2014 ook als FIFA- scheidsrechter actief in het vrouwenvoetbal, met als kers op de taart (tot hiertoe!) een halve finale op het EK WU19 vorige zomer in Slowakije. Ik moet je niet vertellen dat dat naar (veel) meer smaakt en ik zeker en vast blijf werken aan mijn dromen! Ik ben een heel gelukkig persoon en bedank hiervoor met veel plezier nog eens de mensen, zoals jij en alle docenten en collega’s, die de weg PG SPORT met mij bewandeld hebben! Mocht je trouwens meisjes /jongens in je opleiding krijgen die scheidsrechter willen worden, zeker aanmoedigen! Het was een plezier je terug te zien!"

Lois Otte, Women's Football, Belgian National Football Center - Tubize
"Via deze weg zou ik je graag bedanken voor het bijzondere maar mooie PG SPORT- jaar. Voor mij was dit een heel belangrijk jaar. Het was een jaar om uit te zoeken wie ik zelf was en wat ik wilde betekenen in de sportwereld.
Aan het einde van mijn mijn Bachelor Lichamelijke Opvoeding was al snel duidelijk dat lesgeven mij in de eerstkomende jaren niet de uitdaging zou bieden die ik voor ogen had. Daardoor kwam ik op de VUB terecht. Samen met mijn mama kwam ik langs op de infosessie van PG SPORT. Na 5 minuten werd al snel duidelijk dat PG SPORT een opleiding was die me zou liggen.
Doordat mijn studies iets langer duurden dan voorzien werd de mogelijkheid om te starten aan PG SPORT dan ook een jaar uitgesteld. Maar door jouw enthousiasme toen en de enthousiaste studenten bleef dit door mijn hoofd spoken.
Zodoende dat ik in september 2019 van start ging. Nog altijd met hetzelfde enthousiasme stond jij ons allen welkom te heten. Niemand wist dat het PG SPORT-jaar 2019-2020 eentje zou worden met wat we allen bijzondere omstandigheden noemen.
Toch wil ik je van harte bedanken voor de niet enkel fantastische lessen en interessante gastlessen. Maar ook dat je ervoor hebt gezorgd dat wat een passie is je ook een ander mens maakt. Dat sport je doet nadenken over wie je bent en wat je wilt worden.
Ik heb niet alleen veel geleerd over sport en alles daaromheen maar ook over mezelf en hoe sterk bepaalde passies toch onder de radar bleven doordat je meeloopt in de lijn van het ‘normaal’. PG SPORT heeft mij laten zien dat iedereen uniek is en dat iedereen het recht heeft om te zijn wie hij of zij wil zijn.
Bedankt om zo’n positieve noot uit de dragen niet enkel op sportief maar ook op persoonlijk vlak.
Bedankt voor het onvergetelijke fijne jaar! 

Laura Lietaert, PG SPORT 2019-2020
“Het is zeker mogelijk om PG SPORT te volgen na studies kinesitherapie. Het zijn wel zeer andere vakken dan bij kine en voor mij waren ze dus allemaal vrij nieuw. Ik zal even mijn achtergrond schetsen zodat je een beeld krijgt waarom ik voor beide studies gekozen heb. Ik heb eerst kine gestudeerd omdat ik graag mensen help en graag in contact ben met sporters, mensen met doelen om naar te streven, waar je hen dan bij kan helpen. Ik ben door deze eigenschappen ook coach in de gymnastiekwereld en momenteel ook coach in een fitnessketen waar ik ondertussen ook alle social media beheer om in de toekomst meer managementfuncties op mij te nemen. Ik zie mezelf dus wel werken als kine maar zeker niet fulltime. Ik heb ook altijd geweten dat ik later graag een eigen sportclub zou willen en ik organiseer enorm graag evenementen. Zo organiseer ik bijvoorbeeld al jaren trampolinestages in de zomer. PG SPORT was voor mij dus een ideale aanvulling om meer te weten te komen over de business-zijde van de sport, het efficiënter omgaan met mensen, hoe evenementen organiseren, het management van mensen of een club en dergelijke. Je kan met PG SPORT heel veel kanten uit en je leert veel mensen kennen die jou ook raad kunnen geven. Door de verschillende vakken en gastcolleges ontdek je wat je graag doet, waar je stage zou willen lopen en waar je uiteindelijk zou kunnen werken”.

Julie Stainier, VUB alumna kinesitherapie (2019) én PG SPORT (2020) 
"Werken voor de KBVB binnen het Department ‘Women’s Football’ en wat ik hiermee kan doen en betekenen voor het enorm groeiende vrouwenvoetbal vind ik top! Voor mij een droomjob. Ook de afgelegde weg om hiertoe te komen zou ik volledig op dezelfde manier doen mocht ik mogen herbeginnen. PG SPORT heeft mij hier zeker in geholpen door mijn inzicht in sport in het algemeen maar ook in zijn specifieke facetten flink breder te maken! Naast een job die ik heel graag doe ben ik sinds 2014 ook als FIFA- scheidsrechter actief in het vrouwenvoetbal, met als kers op de taart (tot hiertoe!) een halve finale op het EK WU19 vorige zomer in Slowakije. Ik moet je niet vertellen dat dat naar (veel) meer smaakt en ik zeker en vast blijf werken aan mijn dromen! Ik ben een heel gelukkig persoon en bedank hiervoor met veel plezier nog eens de mensen, zoals jij en alle docenten en collega’s, die de weg PG SPORT met mij bewandeld hebben! Mocht je trouwens meisjes /jongens in je opleiding krijgen die scheidsrechter willen worden, zeker aanmoedigen! Het was een plezier je terug te zien!"

Lois Otte, Women's Football, Belgian National Football Center - Tubize
"Merci voor de complimenten Jos! De opleiding PG SPORT en haar invloed hebben zeker meegespeeld. Blij mijn kans in de sportwereld te hebben gekregen. Met dank aan Tyas ook. Op termijn zeker te vinden voor een gastcollege (samen met alumna PG SPORT Tahnee die mijn rechtstreekse collega is), over een interessante used case. Ik maak alvast de groeten over!"

Jonas OliebosDigital Coördinator KAA Gent en alumnus PG SPORT 2016-2017
“Het is zeker mogelijk om PG SPORT te volgen na studies kinesitherapie. Het zijn wel zeer andere vakken dan bij kine en voor mij waren ze dus allemaal vrij nieuw. Ik zal even mijn achtergrond schetsen zodat je een beeld krijgt waarom ik voor beide studies gekozen heb. Ik heb eerst kine gestudeerd omdat ik graag mensen help en graag in contact ben met sporters, mensen met doelen om naar te streven, waar je hen dan bij kan helpen. Ik ben door deze eigenschappen ook coach in de gymnastiekwereld en momenteel ook coach in een fitnessketen waar ik ondertussen ook alle social media beheer om in de toekomst meer managementfuncties op mij te nemen. Ik zie mezelf dus wel werken als kine maar zeker niet fulltime. Ik heb ook altijd geweten dat ik later graag een eigen sportclub zou willen en ik organiseer enorm graag evenementen. Zo organiseer ik bijvoorbeeld al jaren trampolinestages in de zomer. PG SPORT was voor mij dus een ideale aanvulling om meer te weten te komen over de business-zijde van de sport, het efficiënter omgaan met mensen, hoe evenementen organiseren, het management van mensen of een club en dergelijke. Je kan met PG SPORT heel veel kanten uit en je leert veel mensen kennen die jou ook raad kunnen geven. Door de verschillende vakken en gastcolleges ontdek je wat je graag doet, waar je stage zou willen lopen en waar je uiteindelijk zou kunnen werken”.

Julie Stainier, VUB alumna kinesitherapie (2019) én PG SPORT (2020) 

Wacht niet langer!

Ben jij de bachelor, master, professional of topsporter die bewust kiest voor zijn/haar verdere ontwikkeling in het werkveld sportbusiness, sportbeleid, sportmanagement? Dan is PG SPORT @ VUB jouw persoonlijke sleutel tot succes! Bij PG SPORT staan wij volgend academiejaar 20 jaar garant voor kennis, kunde én kennissen die leiden naar jouw eerste of nieuwe baan in de sport.

Open-deur-dagen!

Welkom op zaterdag 22 mei of zondag 23 mei om 11 uur op de VUB,
Campus Etterbeek, Pleinlaan 2, 1050 Brussel.

Zaterdag 21 mei 2021 om 11 uur: gebouw D, aula D.0.03 (max. 35 deelnemers).

Zondag 22 mei 2021 om 11 uur: gebouw D, aula D.0.07 (max. 28 deelnemers).

Tot dan, tot PG SPORT!

Liever online?

Je wil niet wachten tot de opendeurdag van 22-23 mei 2021?

Je wil nu al kennismaken met PG SPORT™ voor academiejaar 2021-2022?

Aarzel dan niet af te spreken met Jos Verschueren voor een persoonlijk (Whereby) kennismakingsgesprek en/of kennismakingsles PG SPORT™ op de VUB.

PG SPORT'ers als ondernemers

Ontbreekt jouw bedrijf?

Ontbreekt jouw bedrijf in bovenstaand lijstje? Neem contact op met Jos Verschueren
PG SPORT™ Social