'Wie-Wat-Waar' in de PG SPORT- en Expert Class-wereld?

2e editie • For Alumni Eyes Only

De eerste editie van onze 'Wie-Wat-Waar'-gids is 5 jaar oud! Hoog tijd dus voor een update! Wie zit nog op hetzelfde zitje? Wie versierde een transfer? Wie zijn de nieuwe alumni sinds 2017? Vul dus snel je gegevens in!
 
Dit hebbeding van en voor de PG SPORT-alumni wordt nu geüpdatet en presenteert de (bijgewerkte) gegevens van honderden afgestudeerden, alfabetisch gerangschikt, voorzien van lijsten per academiejaar en ook een alfabetische bedrijvenlijst.
 
Of je nu wil nagaan waar je collega PG SPORT-alumnus of -alumna (nog steeds) aan de slag is of razendbenieuwd bent naar de nieuwe alumni PG SPORT in het buitenland, dan is deze handige 'Wie-Wat-Waar'-gids jouw hulpmiddel bij uitstek om snel en efficiënt resultaat te boeken.
 
Vul hieronder je gegevens in!

PG SPORT Alumni-werking

PG SPORT & Expert Class Alumni Groep

via LinkedIn
Exclusief voor alumni PG SPORT &
Expert Class na aanvraag bij en
toelating door Jos Verschueren

'Wie-Wat-Waar' in de PG-sportwereld

For Alumni Eyes only
Dit hebbeding van en voor de PG SPORT-alumni presenteert de gegevens van honderden afgestudeerden, alfabetisch gerangschikt, voorzien van lijsten per academiejaar en ook een alfabetische bedrijvenlijst.

Het stopt echter niet hier! Mensen gaan een nieuwe uitdaging aan, of veranderen al eens van mobiel nummer... we horen het graag - vul je aangepaste gegevens hieronder in aub.

Contact

PG SPORT stopt nooit!
Heb je een idee?
Zoek je een nieuwe uitdaging?
Wil je iets organiseren?
Geef eens een seintje!
Sportieve groet!

Jos

Passie voor sport. Passie voor kwaliteit. PG SPORT™!

Fotootjes van de Mega-reünie

PG SPORT™ Social