responsive website templates

Postgraduaat Sportmanagement

PG SPORT™ bestaat 16 jaar en om dat te vieren gaven we een unieke en exclusieve 'Wie-Wat-Waar' in de PG-sport uit met àl onze alumni erin

Mega-Re-Juni PG SPORT

Zondag 17 juni 2018

Het was een feest! Brussel  kleurde al 🇧🇪 voor 15 jaar #PGSPORT. Zij die er niet bij konden zijn, volgende keer beter!

 Bekijk hier de fotootjes!

'Wie-Wat-Waar' in de PG-sportwereld

For Alumni Eyes only

Of je nu wil nagaan waar je collega PG SPORT-alumnus of -alumna aan de slag is of razendbenieuwd bent naar de PG SPORT'ers in het buitenland, dan is deze handige 'Wie-Wat-Waar'-gids je hulpmiddel bij uitstek om snel en efficiënt resultaat te boeken.

Het stopt echter niet hier! Mensen gaan een nieuwe uitdaging aan, of veranderen al eens van mobiel nummer... we horen het graag - vul je aangepaste gegevens hieronder in aub.

Bestel uw exemplaar

For Alumni Eyes only

Dit hebbeding van en voor de PG SPORT-alumni presenteert de gegevens van honderden afgestudeerden, alfabetisch gerangschikt, voorzien van lijsten per academiejaar en ook een alfabetische bedrijvenlijst.

Zij die er niet konden bij zijn maar toch hun gegevens meedeelden, kunnen hier hun exemplaar krijgen.

Contact

PG SPORT stopt nooit!

Heb je een idee?
Zoek je een nieuwe uitdaging?
Wil je iets organiseren?
Geef eens een seintje!
Sportieve groet!

Jos

Uw gedrukt exemplaar bestellen

ENKEL VOOR PG SPORT ALUMNI

Gegevens achterlaten/updaten

 

Wat onze alumni zeggen over PG SPORT

“Dankzij PG SPORT heb ik mijn droom werkelijkheid zien worden: ik kon meteen aan de slag bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak bracht PG SPORT me veel bij. De lessen zijn erg praktijkgericht en voorzien van alle kennis en ervaring nodig om te kunnen slagen in sportmanagement. Ook de uitstappen naar diverse sportevenementen en congressen zijn leuke en leerzame ervaringen.”

“Na een resem sollicitatiegesprekken heb ik de job gekregen van Marketing Coordinator bij Unibet. Weeral gaf PG SPORT mij een serieuze voorsprong bij de selecties die puur op basis van je CV gebeuren.”